Menú Nit Bona 24-12-17, Nadal 25-12-17 i Sant Esteve 26-12-17

Menú Nit Bona 2017

Entrants per compartir
Pernil ibèric i formatge d’ovella amb pa de vidre
Lingot de Foie gras mi cuit amb melmelada de pètals flors i les seves torradetes
Escamarlans saltejats amb ceba caramel·litzada
Llagostins bullits amb salsa tàrtara
Segons a escollir
Turbot amb salsa de cava
o
Filet de vedella a la brasa amb salsa (Pebre verd o Roquefort o Pedro
Jimenez)
Postres
Pastís de Ferrero Rocher
Celler
Vi negre MonteSierra (D. O. Somontano)
Vi blanc MonteSierra (D.O. Somontano)
Aigües i Cava Brut Nature
Cafè aràbic 100% i petites bogeries
35€ (iva inclòs)

Menú Nadal i Sant Esteve 20178350431-fully-decorated-christmas-tree-with-many-presents-and-isolated-on-white-background

Sensacions - El Mirador

Pernil ibèric amb pa de vidre
Lingot de foie gras mi cuit amb melmelada de pètals de flors i les seves torradetes
1er Plat a escollir
Canelons de l’àvia amb beixamel suau
o
Sopa de Nadal amb galets gegants amb pilotetes de carn Km0
2º Plat a escollir
Espatlla de xai a baixa temperatura
o
Suprema de salmó amb salsa de raïm vermell
Postres
Pastís de Ferrero Rocherhappy-new-year-2014

Celler
Vi negre Zuazu Gastón (D. O. Rioja)
Vi blanc Glarima (D. O. Somontano), Aigües i Cava Brut Nature
Cafè aràbic 100% i petites bogeries39€ (iva inclòs)

logo

Sisplau, verifica la informació

La petició de reserva està completa

Una còpia s'ha enviat al teu correu.