Menú cap de setmana Tardor 2018

capsetmana

Primers
Amanida de pernil d’ànec curat a casa
Amanida de mango, alvocat i cítrics
Amanida de camembert amb fruits secs i vinagreta de mel
Esqueixada de bacallà amb olivada
Remenat de gules i gambes
Graellada de verdures amb romesco
Musclos gratinats amb allioli i formatge
Saltejat de carxofes amb calamarsons
Trinxat de la Cerdanya
Raviolis farcits
Saltejat de gambes i bolets amb espaguetis al Nero
Olla barrejada
Lassanya de verdures gratinada
Crema de carbassa amb mousse de formatge de cabra
Caragols a la llauna amb dues salses……..supl. 6€

Segons
Entrecot de mitjana a la brasa amb guarniment
Magret d’ànec a la brasa i salsa de fruits vermells
Galta de porc en dos coccions
Costelles de xai amb escalivada
Graellada de carn (Xai, Xurrasco, Blanc i negre )
Cassola de cua de bou amb patata i prunes
Filet ibèric farcit de pera , panses i salsa de foie
Hamburguesa XXL a la brasa amb ceba i cobert de formatge cheddar
Peix del dia a la planxa
Bacallà confitat amb salsa verda i fruits del mar
Suquet de rap
Anelles de calamar saltejades amb gambes
Orada a la planxa amb patata guisada
Xai al forn a baixa temperatura amb la seva salsa…..supl. 5€
Filet de vedella a la brasa….supl. 6.50€
Costelles de cabrit a la brasa…supl. 4€

Postres
Gelat al gust
Pastís de carbassa
Crema catalana
El nostre pastís de formatge
Pastís de la casa
Flam de cafè
La nostra banda de fruita amb crema pastissera
Coulant de xocolata…supl. 1.50€

22.45€ Inclòs pa, vi i aigua (IVA inclòs )

Menú Infantil Primer+Segon+Postres+Beguda (PVP 10’50€) El segon Plat amb Costelles de corder (PVP 15€)

Sisplau, verifica la informació

La petició de reserva està completa

Una còpia s'ha enviat al teu correu.