Menú cap de setmana Hivern 2019

capsetmana Primers Amanida de pernil d’ànec curat per nosaltres Amanida de conill escabetxat amb fruits secs confitats amb moscatell Amanida de pera escalivada amb “quicos” i formatge parmesà Esqueixada de bacallà amb olivada Remenat de gules i gambes Graellada de verdures amb romesco Musclos gratinats amb allioli i formatge Saltejat de carxofes amb calamarsons Timbal de pollastre gratinat amb formatge Roquefort i verduretes Raviolis de calçots amb salsa suau de romesco Sopa de galets Lassanya de verdures gratinada Wok de verdures i gambes amb arròs salvatge Crema de marisc amb flor de patata violeta Caragols a la llauna amb dues salses……..supl. 6€ Calçots arrebossats…supl. 4€ Segons Entrecot de mitjana a la brasa amb guarniment Magret d’ànec a la brasa i salsa de fruits vermells Melós de vedella cuit a baixa temperatura Costelles de xai amb escalivada Peus de porc a la brasa Cassola de cua de bou amb patata i prunes Filet ibèric farcit de bolets i salsa de foie Hamburguesa XXL a la brasa amb ceba i coberta de formatge cheddar Peix del dia a la planxa Bacallà confitat amb salsa verda i fruits del mar Suquet de rap Anelles de calamar saltejades amb gambes, all i julivert Llobarro a la planxa amb patata guisada Xai al forn a baixa temperatura amb la seva salsa…..supl. 5€ Filet de vedella a la brasa….supl. 6.50€ Costelles de cabrit a la brasa…supl. 4€ Postres Maduixes amb nata Pastís de pastanaga i anous Crema catalana El nostre pastís de formatge Pastís de la casa Flam de cafè La nostra banda de fruita amb crema pastissera Coulant de xocolata…supl. 1.50€ 22.95€ Inclòs pa, vi i aigua (IVA inclòs ) Menú Infantil Primer+Segon+Postres+Beguda (PVP 10’50€) El segon Plat amb Costelles de corder (PVP 15€)

Sisplau, verifica la informació

La petició de reserva està completa

Una còpia s'ha enviat al teu correu.