Menú cap de setmana Primavera 2019

capsetmana Primers

Mesclum d’amanida amb mozzarella i gelat d’alfàbrega Amanida de sardines marinades al nostre estil amb bouquet d’enciams Amanida tèbia de gules i gambes amb vinagreta de mel i mostassa Timbal d’escalivada amb formatge de vaca fos Carpaccio de vedella als 3 pebres amb parmesà i rúcula Remenat de xanguet amb pebrots del Padrón Graellada de verdures amb romesco Musclos de mitja closca a la marinera Saltejat de favetes baby amb calamarsons Gaspatxo de cireres Vichyssoise de porros amb cruixent de pernil Espaguetis negres saltejats amb bolets i carxofes Wok de verdures i gambes amb arròs salvatge Raviolis de foie i pera amb salsa Alfredo( porro i pernil dolç) Caragols a la llauna amb dues salses……..supl. 6€ Segons Entrecot a la brasa amb guarniment Magret d’ànec amb salsa de taronja i mostassa antiga Melós de vedella cuit a baixa temperatura Costelles de xai amb escalivada Peus de porc a la brasa Filet de porc Wellington amb salsa tartufo i poma Hamburguesa XXL a la brasa amb ceba, formatge de vaca i salsa Coca Cola Peix del dia a la planxa Pastís d’escórpora amb salsa d’eriçó de mar i gelat de Marc de Cava Bacallà confitat a l’aroma de romaní amb salsa biscaïna Cassola de lluç amb musclos i patates Anelles de calamar saltejades amb gambes, all i julivert Orada al papillote amb base de patata i verduretes Xai al forn a baixa temperatura amb la seva salsa…..supl. 5€ Filet de vedella a la brasa….supl. 6.50€ Costelles de cabrit a la brasa…supl. 4€ Postres Maduixes amb nata Mató amb mel i anous Crema catalana Pastís de poma fet a casa Flam de xocolata blanca i Baileys Gelat de la casa Pastís de la casa Coulant de xocolata amb gelat de vainilla…supl. 1.50€ 22.95€ Inclòs pa, vi i aigua (IVA inclòs ) Menú Infantil Primer+Segon+Postres+Beguda (PVP 10’50€) El segon Plat amb Costelles de corder (PVP 15€)

Sisplau, verifica la informació

Anota el que veus a la imatge per continuar :

La petició de reserva està completa

Una còpia s'ha enviat al teu correu.