Menú Cap de setmana del 2017

capsetmana

Primers
Musclos al vapor
Cloïsses al vermut i julivert fresc
Carpaccio de pop amb patata perfumada
Pastís d’escalivada amb formatge de cabra gratinat
Crema de porro
Remenat de gules i gambetes amb encenalls de foie
Trinxat de la Cerdanya amb crosta de cansalada
Saltejat de carxofes amb calamarsets amb la seva tinta
Crema de carabassa
Graellada de verdures amb salsa romesco
Pasta del dia amb salsa: de gambes o salsa de xampinyons o Bolonyesa o 4 formatges o carbonara
Amanida de formatge brie amb fruits secs
Amanida de advocat, espàrrecs i mango
Tomata komato, ceba vermella, ventresca de tonyina i bouquet de mesclum
Pop a la gallega amb fons de parmentier de patata……supl. 8€
Caragols a la Llauna amb dues salses……..supl. 6€

Segons:
Entrecot de mitjana a la brasa amb guarniment
Confit d’ànec amb poma i salsa de taronja
Peus de porc a la brasa
Secret Ibèric confitat amb fruits secs
Graellada de carn (Pollastre, Xurrasco, Blanc i negre )
Magret d’ànec a la brasa amb salsa de fruits vermells
Filet Ibèric amb salsa de figues
Hamburguesa XXL amb formatge provolone gratinat amb salsa barbacoa i aroma d’orenga
Filet de perca a la planxa
Tronc de lluç amb salsa verda i cloïsses
Bacallà confitat amb samfaina
Tataki de tonyina amb vinagreta de soja i pipetes de sèsam
Llobarro al forn amb guarniment
Orada a la planxa amb verdureta
Xai al forn a baixa temperatura amb la seva salsa…..supl. 5€
Filet de vedella a la brasa……..supl. 6.50€
Costelles de cabrit a la brasa….supl. 4€

Postres:
Gelat al gust
Flam de la casa
Pastis de la casa
Crema catalana
Copa de maduixes amb nata
Brotxeta de fruita amb xocolata

21’95€ Inclòs el ví i aigua (IVA inclòs )

Sisplau, verifica la informació

La petició de reserva està completa

Una còpia s'ha enviat al teu correu.