Menú Cap de setmana Primavera 2018

capsetmana

Primers
Espàrrecs blancs XXL amb pernil ibèric
Amanida de sardines marinades amb bouquet d’enciam
“Mezclum” d’enciams amb pernil d’ànec, nous i vinagreta de maduixes
Amanida César amb troncs de pollastre arrebossats al panko
Pastís d’escalivada amb formatge de cabra gratinat
Vichyssoise de porro
Musclos a la marinera
Crema de meló amb encenalls de pernil
Wok de verdures saltejades amb arròs salvatge i gambes pelades
Trinxat de la Cerdanya amb crosta de cansalada
Saltejat de gambes i bolets amb espaguetis al Nero
Graellada de verdures amb salsa romesco
Pasta del dia amb salsa: de gambes o salsa de xampinyons o Bolonyesa o 4 formatges o carbonara
Pop a la gallega amb fons de parmentier de patata……supl. 6€
Caragols a la Llauna amb dues salses……..supl. 6€
Calçots arrebossats amb tempura…supl. 6€

Segons
Entrecot de mitjana a la brasa amb guarniment
Confit d’ànec a la brasa i salsa cítrica
Peus de porc guisats a foc lent
Secret Ibèric confitat amb fruits secs
Graellada de carn (Pollastre, Xurrasco, Blanc i negre )
Cassola de cua de bou amb patata i prunes
Filet Ibèric amb salsa de figues
Hamburguesa XXL a la brasa amb ceba i cubert de formatge cheddar
Peix del dia a la planxa
Caldereta de lluç amb fruits secs
Bacallà confitat amb salsa Mirador
Peix espasa al forn amb verdureta
Tataki de tonyina amb vinagreta de soja i pipetes de sèsam
Orada a la planxa amb patata guisada
Xai al forn a baixa temperatura amb la seva salsa…..supl. 5€
Filet de vedella a la brasa….supl. 6.50€
Costelles de cabrit a la brasa…supl. 4€

Postres
Gelat al gust
Crema catalana
Pastis de la casa
La nostra tarta de formatge
Copa de maduixes amb nata
Brotxeta de fruita amb xocolata
Coulant de xocolata…supl. 1.50€

22.45€ Inclòs pa, vi i aigua (IVA inclòs )

Menú Infantil Primer+Segon+Postres+Beguda (PVP 10’50€) El segon Plat amb Costelles de corder (PVP 15€)

Sisplau, verifica la informació

La petició de reserva està completa

Una còpia s'ha enviat al teu correu.