Menú Cap de setmana Hivern 2018

capsetmana

Primers
Espàrrecs bladers amb formatge brie gratinat amb cruixent de porro
Amanida de pera escalivada amb formatge parmesà i kikos
Amanida “mezclum” amb pernil d’ànec, nous i vinagreta de maduixes
Amanida tèbia de bolets amb carxofes i vinagreta de verdures
Pastís d’escalivada amb formatge de cabra gratinat
Crema de marisc
Cloïsses al vermut i julivert fresc
Crema de calçots
Remenat de gules i gambetes amb encenalls de foie
Trinxat de la Cerdanya amb crosta de cansalada
Saltejat de carxofes amb calamarsets amb la seva tinta
Graellada de verdures amb salsa romesco
Pasta del dia amb salsa: de gambes o salsa de xampinyons o Bolonyesa o 4 formatges o carbonara
Pop a la gallega amb fons de parmentier de patata……supl. 6€
Caragols a la Llauna amb dues salses……..supl. 6€
Calçots arrebossats amb tempura…supl. 6€

Segons
Entrecot de mitjana a la brasa amb guarniment
Confit d’ànec a la brasa i salsa cítrica
Cassola de peus de porc
Secret Ibèric confitat amb fruits secs
Graellada de carn (Pollastre, Xurrasco, Blanc i negre )
Cassola de cua de bou amb patata i prunes
Filet Ibèric amb salsa de figues
Hamburguesa XXL amb formatge gratinat i salsa barbacoa
Peix del dia a la planxa
Tronc de lluç amb salsa verda i cloïsses
Bacallà confitat amb salsa de fruits secs
Llobarro al forn amb guarniment
Tataki de tonyina amb vinagreta de soja i pipetes de sèsam
Orada a la planxa amb verdureta
Xai al forn a baixa temperatura amb la seva salsa…..supl. 5€
Filet de vedella a la brasa….supl. 6.50€
Costelles de cabrit a la brasa…supl. 4€

Postres
Gelat al gust
Flam de la casa
Crema catalana
Pastis de la casa
Iogurt natural amb melmelada
Copa de maduixes amb nata
Brotxeta de fruita amb xocolata

22.45€ Inclòs pa, vi i aigua (IVA inclòs )

Menú Infantil Primer+Segon+Postres+Beguda (PVP 10’50€) El segon Plat amb Costelles de corder (PVP 15€)

Sisplau, verifica la informació

La petició de reserva està completa

Una còpia s'ha enviat al teu correu.