Menú Cap d’ Any 2018

Menú Cap d’Any 2018

Per compartir fred:

Caragols de mar punxencs

Llagostins salats amb aigua de mar i salsa tàrtara

Per compartir calent:

Gambes argentines a la planxa

Navalles a la planxa

Escopinyes a l’aroma de llima

Primer plat

Crema de llamàntol amb textura de patata violeta

Segon plat

Cabrit al forn amb base de risotto d’arròs salvatge i trompetes de la mort

Postres

Semiesfera de xocolata blanca coberta de miralls de colors

Celler

Vi negre Marqués de Cáceres (D. O. Rioja)

Vi blanc Marqués de Cáceres (D. O. Rioja)

Cava Brut Nature

Cafè aràbic 100% i petites bogeries

Ressopó

Broquetes de fruita, pastisseria dolça i entrepans. *Tots els assistents al sopar tindran 2 consumicions

Tot amenitzat amb la música del nostre Dj resident fins a la matinada

88€ (IVA inclos)

Fí de festa per a tothom: Bufet de xocolata amb coca dolça

Sisplau, verifica la informació

La petició de reserva està completa

Una còpia s'ha enviat al teu correu.