Menú Reis 2020

Entrants per compartir 
Pernil ibèric amb pa de coca, tomàquets, alls i olives arbequines
Assortiment de formatges amb torradetes : Mahó, Pata de Mulo d’ovella, Idiazábal fumat, Morbier, bavaria Blue i Rambol
Llagostins bullits amb salsa tàrtara apart
Escamarlans saltejats amb ceba i flamejats amb brandi
Llauna de caragols amb dos salses
Plat a escollir
Llom de lobarro salvatge a la planxa amb verduretes
Milfulls de filet de vedella amb poma i foie
Postres
Tortell de Reis
Celler
Vi  Glarima Roble (D. O. Somontano)
Cava Brut Nature
Cafè natural aràbic 100% i torrons
35€ (Iva Inclòs)

Sisplau, verifica la informació

Anota el que veus a la imatge per continuar :

La petició de reserva està completa

Una còpia s'ha enviat al teu correu.