Menú setmanal del 2017

capsetmana
Cada dimarts un arròs diferent, consulta al nostre personal

Primers
Vichyssoise de porro
Panaxè de verdures
Gaspatxo andalús
Cilindre de còctel de marisc
Crema de meló amb cruixent de pernil ibèric
Xampinyons farcits amb formatge gratinat
Remenat de bolets amb pernil ibèric
Empedrat de mongetes blanques
Flor de meló amb pernil ibèric
Carpaccio de tomata amb tonyina
Timbal d’escalivada amb patata
Pasta del dia amb salses de: bolonyesa o carbonara o 4 formatges
Amanida de pasta tricolor
Amanida de l’horta de Lleida amb productes de la terra
Amanida Cèsar a l’estil Mirador
Caragols a la llauna amb dos salses……..supl. 6€

Segons
Conill a l’allet
Pollastre al forn
Galta de vedella al forn
Llom amb salsa de bolets
Mandonguilles a la jardinera
Filet Ibèric a la brasa amb guarnició
Costelles de porc amb salsa barbacoa
Hamburguesa de vedella XXL amb ceba confitada i xips vegetals
Filet de perca al vapor amb salsa de cava
Estofat de sèpia
Bacallà amb salsa Mirador
Sardines a la brasa amb raïm
Caldereta de calamars amb patata
Sèpia a la brasa amb guarniment
Tronc de lluç amb salsa verda o planxa
Mitjana d’entrecot a la brasa………supl. 4€
Filet de vedella a la brasa…….supl. 7€
Turbot salvatge al forn…….supl. 7€
Caragols a la llauna amb dos salses………….supl. 6€
Brasa
Blanc i negre: pollastre, Xurrasco, llonganissa i botifarra negra

Postres
Flam
Macedònia
Gelat del dia
Crema catalana
Pastis de la casa
Mousse de mato amb mel
Mousse de xocolata amb nata
Tartaleta de crema amb fruita

12.95€ Inclòs el ví i aigua (IVA inclòs)

Sisplau, verifica la informació

La petició de reserva està completa

Una còpia s'ha enviat al teu correu.