MENÚ CAP D’ANY 2019

Per compartir fred:
Micuit de foie amb melmelada de flors i torradetes
Caragols de mar i punxencs
Per compartir calent:
Musclos al vi blanc Chardonnay
Gambot argentí a la planxa
Navalles a la planxa
Primer plat:
Crema de bolets de temporada amb flor de formatge gorgonzola i cruixent de pipes amb caramel
Segon  plat:
Cabrit a l’aroma de romaní farcit de figues i poma confitada amb flors comestibles
Postres:
Fantasia el Mirador
Celler:
Vi negre Celistia Terra (D.O Costers del Segre)
Vi blanc albariño Marqués de Vizhoja ( D.O Rias Baixas)
Cava Brut Nature
Cafè aràbic 100% natural amb bombonets
Ressopó
:

Daus de fruita, pastisseria dolça i xocolata desfeta

TOTS ELS ASSISTENTS TINDRAN 2 CONSUMICIONS

FI DE FESTA AMB EL NOSTRE DJ

PREU PER COMENSAL 108€ ( Iva inclòs)

 

 

Sisplau, verifica la informació

Anota el que veus a la imatge per continuar :

La petició de reserva està completa

Una còpia s'ha enviat al teu correu.